MAMMAYOGA OCH MASSAGE

Stellar Wellness erbjuder massage, yoga, mindfulness och terapi.

Kvinnor och mammor står i fokus i mitt företag då jag själv är 4-barnsmamma och väldigt gärna vill hjälpa boende i Kramfors med omnejd.

Jag har startat centrala Kramfors första Yoga shala och erbjuder yoga, mammayoga eller gravidyoga.

När jag själv var gravid önskade jag att det fanns en mammayoga-klass eller mammatränings-grupp då det hade hjälpt mig att känna mig stark mentalt, emotionellt och fysiskt. Jag som har kört yoga sen litet barn tänkte därför att det vore en bra idé att utbilda mig till yogainstruktör och ge andra mammor möjligheten till mammayoga. Detta är något som större städer kan erbjuda, men som Kramfors har saknat.

Mamma-yoga och muskelträning

Hos mig får du:

Handledning och hjälp av en utbildad yogalärare, diplomerad massör inom stretching och skadelära samt utbildad psykolog. Det är riskabelt för nyblivna mammor att träna på fel sätt. Bäckenbotten och mage kan bli skadat vilket t.ex. kan förvärra ev. diastas, urinläckage eller påverka samlivet negativt. Jag vill visa dig hur man kan träna säkert och effektivt och samtidigt ha roligt.

Jag inkluderar alltid massage i mina klasser (massagen utförs av mig) då jag vet att detta kan få en att snabbt slappna av. Savasana är bäst!

Bebisar är jättevälkomna. Många mammor kommer till mig tillsammans med sina bebisar. Jag tror att vårt yoga shala har en lugnande effekt på både mammor och deras bebisar.

Jag förstår att tid blir en bristvara när man har småbarn.

Bevisade resultat: Jag vet vad jag gör och har stor erfarenhet, dels från mina egna graviditeter. Jag födde fem barn inom loppet av åtta år och känner mig idag väldigt stark och pigg i både kropp och själ. Jag vill visa dig hur du kan återfå din styrka för att lättare kunna njuta av din kropp och av att umgås med dina barn.

Med mig tränar du inte bara mammamagen. Du ger dig tid i en vacker miljö att stärka din kropp, men viktigast av allt, du stärker dig själv. Du är mycket mer är en mammamage. Du är en superkvinna som har gett liv till en helt ny människa.

 

GRAVIDYOGA OCH GRAVIDMASSAGE

Jag erbjuder rabatt till ’ansikte, huvud och nacke massage’ som är en 45 minuter massagebehandling, till alla gravida och nyblivna mammor efter 6v- kontroll. Jag vet själv hur bra man mår av massage.

Jag erbjuder även gravidyoga med fokus på andningen och mental träning inför förlossningen.

Varför ska man prova gravidyoga?

 • Behålla rörlighet i kroppen.
 • Sova bättre.
 • Öka ditt välmående under graviditeten.
 • Öka din kroppsmedvetenhet.
 • Stärka bandet mellan dig och barnet i din mage.
 • Snabbare återhämta dig efter din förlossning.
 • Få mer energi.
 • Hantera oro, rädsla, ångest inför förlossning.
 • Minska och underlätta vanliga gravidåkommor.
 • Förbereda dig inför förlossning och hantera förlossningen på bästa sätt.
 • Slappna av.

Jag erbjuder även 1:1 yoga hos Stellar Wellness och Onlinekurs på Skype.

Det är viktig för kvinnor och mammor att ta tid för sig själv.  Du är värdefull.

Vill du boka tid? Välkommen!

Niomi: [email protected]

Pin It on Pinterest

Share This